Hinnoitteluohje

Hintalappuja voi ostaa, kun paikkavuokra on maksettu. Tavarat hinnoitellaan itse paikkanumerokohtaisilla hintalapuilla, joihin merkitään tuote ja hinta. Hintalapussa on paikkanumero, viivakoodi ja juokseva sarjanumero. Kun tuote myydään, hintalapusta luetaan kassalla viivakoodi, jonka perusteella rahat ohjautuvat oikealle myyjälle. Tästä syystä hintalappuja ei saa monistaa eikä tehdä itse.

Hintalappuarkit voi kirjoittaa/ohjelmoida valmiiksi järjestelmäämme omilla Kirppari-Kalle-tunnuksilla. Sivulle aukeaa arkkipohja, jossa on 33 riviä. Tuotteen nimi ja hinta merkitään riville. Arkki tallennetaan ja hyväksytään valmiiksi, jolloin arkit ovat valmiina ja noudettavissa myymälästä (0,50 €/arkki).

Hintalappujen kiinnitys tavaroihin on helppoa ja nopeaa, koska laput ovat tarrapohjaisia. Suosittelemme vaatehinnoitteluun jotain lisäkiinnitystä, kuten kiinnityspistoolia ja -lankoja. Pistoolia lainaamme kassalta.

Jos haluat tarkalleen tietää mitkä tuotteistasi on myyty, laita itsellesi ylös tuotteissa olevat hintalappujen juoksevat sarjanumerot ja niitä vastaavat tuotteet ja hinnat. Hintalappuarkkeja noudettaessasi, voit saada valmiin listan lappujen sarjanumeroista. Myyntiä voit myös itse seurata Kirppari-Kallessa omien tunnustesi kautta.

Tuotteen hintaa muutettaessa hintalappu on aina vaihdettava uuteen. Mikäli hintaa on korjattu kynällä tai se on muuten epäselvä, emme myy tuotetta kassalla.

Jos tuotteen hintalappu on jostain syystä hävinnyt, ei tuotetta myydä, vaan se viedään hintalaputtomille tavaroille tarkoitettuun paikkaan. Hintalaputtomia tavaroita säilytämme noin kaksi viikkoa, jonka jälkeen ne siirtyvät kirpputorille.

Täytä hintalappuun tuotteen nimi ja hinta tarkasti ja selkeästi. Hintalaput voi myös esitäyttää Kirppari-Kallessa omien tunnusten kautta, jotka tulostetaan sitten paikanpäällä. Näiden lappujen tekstit ja hinnat tulevat suoraan kassalle näkyviin viivakoodin kautta ja näin myös myyjän omiin myyntitietoihin.

Vaatteet on mahdollista suojata varashälyttimin, hälyttimet sisältyvät paikkavuokraan. KUUSISTONPORTTI ei vastaa kadonneista tai rikkoutuneista tavaroista!

  • Hintalappuarkki (33 kpl/arkki) 0,50€
  • Kiinnikkeet (50 kpl) vaatepistooliin 0,50€


Lue myös yleiset säännöt ja ohjeet myyntipaikan vuokraajille!